Restaurant Spotlight: Brasserie Felicia

Geschreven door Niels op

In het centrum van Gouda, aan de Lange Groenendaal, bevindt zich Brasserie Felicia. Deze brasserie wordt al jaren gerund door Dennie van den Bosch, die jarenlange ervaring in de horeca heeft. Samen met zijn broer heeft hij in diverse horecagelegenheden gewerkt in Capelle aan den IJssel en Dordrecht en in 2008 besloot Dennie iets voor zichzelf te beginnen. Hij richtte Brasserie Felicia op, vernoemd naar zijn hond, die erg belangrijk is voor hem.

Brasserie Felicia staat voor gezelligheid en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Er wordt gewerkt met dagverse producten en de soepen en sauzen worden allemaal zelf gemaakt. De combinatie van lekker eten, live muziek en de Tsjechische bieren maken Brasserie Felicia een aanwinst voor Gouda. Op de kaart staan standaard zeven Tsjechische seizoens-bieren. Zo staat er nu bier met chilipepers op de kaart, dat prima past bij vleesgerechten. Het is tevens mogelijk om de bieren te kopen als cadeau of om thuis van te genieten. Dennie staat zelf in de keuken en nadat de laatste gerechten zijn uitgeserveerd, kruipt hij achter zijn keyboard en vermaakt de gasten met live-muziek. U mag verzoeknummertjes indienen!

De twee specialiteiten van Brasserie Felicia zijn de varkenshaasmedaillons met spek en huisgemaakte champignonsaus en het vispannetje in een huisgemaakte witte wijn-dillesaus. Elke woensdag heeft Brasserie Felicia deze gerechten verwerkt in een leuk menu voor €15,-. U krijgt daarbij vooraf een stokbroodje met smeersels en als hoofdgerecht de varkenshaasmedaillons of het vispannetje. Om van deze gerechten te genieten kunt u hier een reservering maken.

Voor vegetariërs is er bij Felicia een ruime keuze aan gerechten. Op de kaart staan vier gerechten met vleesvervangers van De Vegetarische Slager uit Den Haag. Daarnaast ook nog diverse vegetarische pastagerechten en een salade. Bovendien kan 90% van de gerechten op de kaart glutenvrij worden geserveerd.

In november bestaat Brasserie Felicia 8 jaar. Dit wordt gevierd op 28, 29 en 30 oktober met speciaal Halloween diner weekend. Kom gezellig in halloweensfeer dineren en laat je verrassen! Natuurlijk mag je verkleed komen, wie durft? Een geslaagde avond voor u en uw gasten gegarandeerd!

felicia halloween

Wilt u dit meemaken? dan kunt u reserveren per e-mail naar info@brasseriefelicia.nl

Meer informatie: www.brasseriefelicia.nl

Gepubliceerd in Restaurant Spotlight
Waardering:
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Loading...