Nieuwe restaurants September 2016

Geschreven door Sascha op

In de maand september hebben zeven restaurant zich aangemeld bij opwoensdag.nl. Dit zijn restaurants in Voorburg, Alphen a/d Rijn, Nieuwkoop en Gouda. In dit artikel lees je wat meer over de nieuwe restaurants bij opwoensdag.nl.

Manhattan Kitchen kabeljauw

Manhattan Kitchen in Voorburg

Manhattan Kitchen is een restaurant in het centrum van Voorburg. De specialiteit van het huis is dry aged meat. De beste en mooiste delen van het Black Angus rund drogen een paar weken in een klimaatkast. Dit zorgt voor een optimale malsheid van het vlees. Naast dry aged meat is Manhattan Kitchen ook de plek voor heerlijke visgerechten. Zo serveren ze elke woensdag een ‘Manhattan Special’. Voor opwoensdag.nl is dit kabeljauw omwikkeld met parmaham op een bedje van rucola en antiboise.

Meer informatie: Klik hier

Akropolis Alphen ad Rijn

Akropolis in Alphen a/d Rijn

Grieks restaurant Akropolis in Alphen a/d Rijn bestaat al 25 jaar. Bij Akropolis serveren ze traditionele Griekse gerechten van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. In het restaurant hangt een gezellige, warme sfeer waar iedereen zich thuis voelt. Het restaurant is traditioneel ingericht. Elke woensdag serveert Akropolis een Grieks 3-gangen keuzemenu voor slechts €17,50.

Meer informatie: Klik hier

Gewoon Lex Alphen ad Rijn

“Gewoon” Lex in Alphen a/d Rijn

Een ander restaurant dat sinds september meedoet met Op Woensdag is restaurant “Gewoon” Lex in Alphen a/d Rijn. Hier is écht alles gewoon. Zo vinden Christel Palar en Alexander Smulders het heel gewoon om alle gasten de hele avond in de watten te leggen. Bij “Gewoon” Lex kun je rekenen op goede service en een vriendelijke glimlach. Op de menukaart staan diverse vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Op woensdag serveert restaurant “Gewoon” Lex een mixed grill van spareribs, varkenshaas, kipfilet en ossenhaas geserveerd met huisgemaakte frites en salade voor slechts €13,95.

Meer informatie: Klik hier

Hollandsche Leeuw gerechten

Proeflokaal De Hollandsche Leeuw in Nieuwkoop

In het oudste pand van Nieuwkoop bevindt zich Proeflokaal de Hollandsche Leeuw, waar je als vanouds kunt eten. Naast heerlijk eten kun je er ook heerlijk drinken. Proeflokaal de Hollandsche Leeuw heeft 7 speciaalbieren op de tap en ook nog eens 100 bieren op fles. De wijnliefhebber is hier ook op zijn plaats, met 16 verschillende wijnen die per glas besteld kunnen worden. Elke woensdag serveert De Hollandsche Leeuw diverse hamburgers of fish & chips met een biertje van de tap of glas wijn naar keuze voor slechts €12,50! Reserveren is niet nodig maar je kunt gewoon gezellig langskomen. Ben je met een groep van 7 of meer personen? Dan graag wel even reserveren.

Meer informatie: Klik hier

ossobuco tijsterman

Tijsterman in Nieuwkoop

Al drie generaties lang is restaurant Tijsterman in Nieuwkoop in de handen van de familie Tijsterman. Dit is dé plek in Nieuwkoop om te genieten van heerlijk eten en het prachtige uitzicht over de Nieuwkoopse Plassen. Het restaurant is vestigd in een oude hooiberg en beschikt over een groot terras. Elke woensdag serveert Restaurant Tijsterman een ossobuco voor slechts €10,-. Dit is een bekend Italiaans vleesgerecht dat oorspronkelijk uit Milaan komt. De schenkels van de ossobuco worden met o.a. uien, wortel en bleekselderij gestoofd.

Meer informatie: Klik hier

Felicia vispannetje

Brasserie Felicia in Gouda

Brasserie Felicia is een knus restaurant op de Lange Groenendaal in Gouda waar u altijd welkom bent. Bij Felicia kunt u gezellig lunchen, dineren, borrelen of genieten van een high tea. 90% van onze gerechten kunnen glutenvrij worden gemaakt en er staat 6 verschillende vegetarische gerechten op de kaart. Brasserie Felicia staat bekend om haar Tsjechische bieren. Bij Brasserie Felicia serveren ze elke woensdag een leuk menu voor  €15,-. Daarbij krijg je vooraf een stokbroodje met smeersels en als hoofdgerecht keuze tussen een gebakken eendenborstfilet met rode portsaus of een vispannetje met een huisgemaakte witte wijn dillesaus.

Meer informatie: Klik hier

Grieks restaurant Mykonos in Gouda

Ben jij wel eens in Griekenland geweest? Dan herinner je je vast nog wel de gastvrijheid van de mensen, de traditionele cultuur en natuurlijk de heerlijke lokale gerechten. Alles bij restaurant Mykonos ademt Griekenland uit. Naast de traditionele gerechten staan er ook vele wijnen uit Griekenland op de kaart. Het restaurant is in Griekse stijl ingericht. De koks zijn echte Grieken die hun vak verstaan. Een bezoekje aan Mykonos doet je dus denken aan een vakantie in Griekenland. Elke woensdag serveert Mykonos een traditionele vleesschotel voor slechts €12,50!

Meer informatie: Klik hier

Gepubliceerd in Nieuws
Waardering:
1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Loading...