Reserveer eenvoudig via het online reserveringsformulier op deze pagina

Mykonos

4.11
Diner actie OP WOENSDAG
Actie: Traditionele Griekse vleesschotel
Prijs: €12,50

Het populaire Griekse restaurant Mykonos uit Gouda serveert elke woensdag een traditionele Griekse vleesschotel voor slechts €12,50. Deze schotel bestaat uit souvlaki, suzuki, giros, rijst, friet, tzatziki en salade. Waan jezelf even in een vakantie in Griekenland bij een bezoekje aan Mykonos in Gouda! Om gebruik te maken van dit aanbod kun je op deze pagina een tafel reserveren.

Reserveren?

Je kunt op deze pagina alvast je tafel reserveren bij Mykonos. Dit kun je eenvoudig doen via het reserveringsformulier op deze pagina.
Je ontvangt direct een bevestiging per e-mail.
  
Restaurant gegevens
Mykonos
Lange Tiendeweg 75
2801 KG
Gouda
iltsidis@hotmail.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 15:00 - 23:30
Woensdag 15:00 - 23:30
Donderdag 15:00 - 23:30
Vrijdag 15:00 - 23:30
Zaterdag 15:00 - 23:30
Zondag 15:00 - 23:30

Over Grieks restaurant Mykonos in Gouda

Ben jij wel eens in Griekenland geweest? Dan herinner je je vast nog wel de gastvrijheid van de Griekse mensen, de traditionele cultuur en natuurlijk de heerlijke Griekse maaltijden. Alles bij restaurant Mykonos ademt Griekenland uit. Naast de traditionele Griekse gerechten bieden wij ook vele Griekse wijnen. Het restaurant is in Griekse stijl ingericht en natuurlijk is de muziek ook Grieks. De koks zijn echte Grieken die hun vak verstaan. Een bezoekje aan Mykonos doet je dus denken aan een vakantie in Griekenland. Elke woensdag serveren wij een traditionele Griekse vleesschotel voor slechts €12,50! U kunt onze gerechten en wijnen ook afhalen zodat u thuis kunt genieten van de Griekse keuken. Ook verzorgen wij graag de catering voor uw bedrijf. Wilt u een feestje bij ons vieren? Het restaurant heeft een 2e verdieping waar u ongestoord feest kunt vieren met uw gezelschap.

Locatie Mykonos Gouda

Restaurant Mykonos ligt in het centrum van Gouda aan de Lange Tiendeweg. Het restaurant is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto.

Bereikbaarheid auto

Als je met de auto komt kunt u het beste parkeren bij Parkeerplaats Klein Amerika aan de Fluwelensingel.

Bereikbaarheid bus

Als je met de bus komt kunt u het beste uitstappen bij de bushalte Tiendewegbrug.

Bereikbaarheid trein

Vanaf treinstation Gouda is het 15 minuten lopen.

Betekenis Mykonos

Mykonos is een Grieks eiland dat behoort tot de eilandengroep Cycladen. Deze groep ligt in de Egeïsche zee. Het is een klein eiland met een oppervlakte van 86 km2. Er wonen ongeveer 10.000 mensen in Mykonos. Volgens de Griekse mythologie was Mykonos de plaats van de slag tussen Zeus en Giganten. Nadat deze reuzen door Herakles zijn verslagen, zouden ze hier onder de granietrotsen begraven zijn.

Carlito 7 februari 2018 om 21:53

Gezellig en leuk restaurantje in Gouda. Alles is keurig verzorgd en het eten is lekker.

Lindhout 19 oktober 2017 om 10:23

Geweest vanwege de woensdagavond actie (€ 12,50). Eten was prima (hoewel gierig met de patat), maar de bediening rende als tornado's langs ons tafeltje en we zaten ook nog naast het toilet...... Deze menu's staan denk ik al kant en klaar in de keuken want vanaf binnenkomst tot en met het afrekenen duurde ca. 30 minuten en stonden we al weer buiten; nauwelijks een uitje te noemen, niet leuk....

Daniella van der K. 4 september 2017 om 20:41

Super leuke actie! We hebben hier al een aantal keer gebruik van gemaakt en het is eigenlijk altijd wel goed bevallen. Handig als je een keer geen zin hebt om te koken of om een keer uit eten te gaan met collega's.

Cassandra 27 maart 2017 om 12:15

Wij zijn al jaren vaste klant bij Mykonos. Het eten is lekker en de prijs is ook goed. Wel een beetje warm binnen maar daar kan ik goed tegen.

Mike van Duinen 24 november 2016 om 15:29

Echte Griekse mensen die hier werken. De Souvlaki en Gyros zijn top.

Ralf van Schie 7 november 2016 om 12:57

Leuke plek als je een keer Grieks wilt eten. Bediening is vriendelijk en er hangt echt een Griekse sfeer. Ik kom hier graag nog eens terug. Het was wel een beetje warm binnen.

Erica Donkers 4 november 2016 om 10:34

Heerlijk gegeten en de bediening was perfect. Kortom: Alles was goed verzorgd.

José 20 oktober 2016 om 14:06

Gisteren heerlijk gegeten bij Mykonos. Het enige minpuntje was dat het een beetje warm was maar dat kon ook aan mij liggen.

Irene Westerbeek 17 oktober 2016 om 15:13

De beste Griek van Gouda en omstreken. Wij komen hier al jaren met heel veel plezier.


Laat een recensie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*