Reserveer eenvoudig via het online reserveringsformulier op deze pagina

Tante Bep

5
Diner actie OP WOENSDAG
Actie: Stokbroodje + 3 gerechtjes
Prijs: €17,50

In december en januari is Tante Bep (helaas) niet iedere woensdag geopend. Tante Bep is gesloten op de volgende woensdag: 5 december, 26 december, 2 januari en 9 januari. Het is dan helaas niet mogelijk om een reservering te plaatsen.

Tante Bep is een populair restaurant in het centrum van Heemstede. Je kunt hier terecht voor 'shared dining'. Dit houdt in dat je diverse gerechtjes van de kaart kunt bestellen en kunt delen met je tafelgenoten. De gerechtjes zijn gebaseerd op de wereldse keuken en er is ook een wisselende maandkaart.

Elke woensdag kun je gezellig de week breken bij Tante Bep voor maar €17,50. Je krijgt vooraf een broodje met aioli of tapenade en mag daarna 3 gerechtjes per persoon uitkiezen van de kaart. Als je gebruik wilt maken van deze actie kun je eenvoudig een reservering maken via deze website. Voor reserveringen op dezelfde dag na 17:00 graag even bellen met 023-5476633.

Benieuwd naar het menu? Klik dan hier.

Reserveren?

Op deze pagina kun je een tafel reserveren bij Tante Bep in Heemstede. Maak je reservering eenvoudig via het reserveringsformulier op deze pagina. Je ontvangt direct een bevestiging per e-mail.
Restaurant gegevens
Tante Bep
Raadhuisstraat 58
2101 HH
Heemstede
info@tante-bep.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00 - 22:00
Woensdag 12:00 - 22:00
Donderdag 12:00 - 22:00
Vrijdag 12:00 - 22:00
Zaterdag 12:00 - 22:00
Zondag 17:00 - 21:00

Over restaurant Tante Bep in Heemstede

Tante Bep is een populair restaurant in het centrum van Heemstede. Je kunt hier terecht voor 'shared dining'. Dit houdt in dat je diverse gerechtjes van de kaart kunt bestellen en kunt delen met je tafelgenoten. De gerechtjes zijn gebaseerd op de wereldse keuken en er is ook een wisselende maandkaart. In het restaurant hangt er een warme en ontspannen sfeer waar iedereen zich thuis voelt. Bij Tante Bep kun je terecht voor lunch, diner maar ook voor een high tea.

Breek de week in Heemstede

Elke woensdag kun je gezellig de week breken bij Tante Bep. Krijg even het weekendgevoel en doorbreek de dagelijkse sleur. Tante Bep serveert speciaal op woensdag een 'breek de week' menu voor maar €17,50. Vooraf krijg je een warm stokbroodje met aioli en tapenade en daarna kan iedereen 3 gerechtjes naar keuze van de kaart bestellen.

Mevr. van Velzen 4 april 2017 om 12:10

Super gezellig restaurantje in het centrum van Heemstede. Leuk concept dat je zelf wat gerechtjes van de kaart kunt kiezen. Komen hier zeker nog eens terug!!!


Laat een recensie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*