Reserveer eenvoudig via het online reserveringsformulier op deze pagina

Thai Family

4.5
Diner actie OP WOENSDAG
Actie: 2-gangen keuzemenu
Prijs: €14,75

Thai Family is een populair Thais restaurant in het centrum van Leidschendam. Hier serveren ze authentieke Thaise gerechten en wordt er gebruik gemaakt van dagverse ingrediënten. Elke woensdag serveert Thai Family een heerlijk 2-gangen keuzemenu voor maar €14,75. Het restaurant heeft ongeveer 25 zitplaatsen dus we raden je altijd aan om tijdig te reserveren via deze website.

Ben je benieuwd naar het menu?
Klik dan hier.

Reserveren?

Op deze pagina kun je een tafel reserveren bij Thai Family in Leidschendam. Vanwege het beperkt aantal zitplaatsen raden we je altijd aan om een reservering te maken via het reserveringsformulier op deze website. Je ontvangt direct een bevestiging per e-mail.
     
Restaurant gegevens
Thai Family
Damplein 25
2265 AD
Leidschendam
info@thaifamily.nl
Openingstijden
Maandag 16:00 - 21:30
Dinsdag Gesloten
Woensdag 16:00 - 21:30
Donderdag 16:00 - 21:30
Vrijdag 16:00 - 22:00
Zaterdag 16:00 - 22:00
Zondag 16:00 - 21:30

Over Thai Family in Leidschendam

Bij restaurant Thai Family in Leidschendam doen ze er alles aan om jou te laten ervaren hoe het is om ècht authentiek Thais te eten in een gezellige en ongedwongen sfeer, net als in Thailand. De recepten en bereidingswijzen gaan jaren terug. Thailand staat bekend om zijn verfijnde, vetarme en gevarieerde gezonde keuken met uitsluitend verse ingrediënten. Om de specifieke verfijnde smaak en bereidingswijzen te waarborgen, worden veel producten geïmporteerd uit Thailand. Dit alles zonder toegift aan de ‘Farang’ (buitenlander), wat natuurlijk niet wegneemt dat we graag aan jouw persoonlijke wensen voldoen. Aarzelt niet als je vragen of speciale wensen hebt. Als het even mogelijk is, willen we jou graag aan het eind van de avond laten weggaan met een voldaan gevoel en een Thaise glimlach op je gezicht.

Breek de week bij Thai Family

Elke week serveert Thai Family een Thais 2-gangen keuzemenu voor maar €14,75. Als je hier een keer gebruik van wilt maken kun je gemakkelijk een reservering maken via het reserveringsformulier op deze pagina.

Anoniem 1 mei 2017 om 20:51

Heerlijk eten voor een goede prijs. Weinig op aan te merken.

Jenny 29 maart 2017 om 13:26

Het eten is écht top hier. Rode curry is mijn favoriet. =D


Laat een recensie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*