Reserveer eenvoudig via het online reserveringsformulier op deze pagina

Tussen Kaag & Braassem

Diner actie OP WOENSDAG
Actie: Hoofdgerecht menu v/d chef
Prijs: €12,50

Restaurant Tussen Kaag & Braassem in Nieuwe Wetering serveert elke woensdag een hoofdgerecht van het menu van de chef voor maar €12,50. Dit is altijd een mooi seizoensgerecht met extra aandacht voor de presentatie en opmaak. Bij Tussen Kaag & Braassem kun je heb je een prachtig uitzicht op een oer-Hollands landschap. Met wie breek jij hier de week?

Reserveren?

Op deze pagina kun je een tafel reserveren bij Tussen Kaag & Braassem. Om gebruik te maken van deze actie kun je een reservering maken via het reserveringsformulier op deze pagina.
Je ontvangt direct een bevestiging per e-mail.
Restaurant gegevens
Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376 BH
Nieuwe Wetering
info@tussenkaagenbraassem.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 11:00 - 22:00
Donderdag 11:00 - 22:00
Vrijdag 11:00 - 22:00
Zaterdag 11:00 - 22:00
Zondag 11:00 - 22:00

Over Tussen Kaag & Braassem

Tussen Kaag & Braassem, gevestigd in Nieuwe Wetering, is eten en drinken in een ontspannen sfeer met adembenemend uitzicht over de ringvaart en de Haarlemmermeerpolder. In de keuken van het restaurant werken wij met producten die wij zelf selecteren bij regionale leveranciers. Vlees, verse vis en seizoensgebonden groenten uit de regio vindt u terug op onze menukaart, welke is ingedeeld in Classics en Trends. Wij bieden voor ieder wat wils. Ook voor het vieren van feesten en partijen bent u bij Tussen Kaag & Braassem aan het juiste adres. Onze Molenzaal met uitzicht op het water en voorzien van privé terras is geschikt voor 25 tot 120 personen; de ideale locatie voor uw feest. Er zijn diverse mogelijkheden, wat dacht u van:
  • een uitgebreide culinaire brunch
  • een luxe high tea
  • een koud en warm buffet
  • een amuse diner
  • een combinatie met een rondvaart en lunch, brunch of diner
Daarnaast organiseert Evenementenlocatie UIT Tussen Kaag & Braassem diverse activiteiten voor groepsuitjes (familie reunie), bedrijfsbijeenkomsten (vergaderingen) en personeelsfeesten.


Laat een recensie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*